eng lippu fi

Menu

Pressonin palvelut

Palvelupolku

polku

 

 

  1. Kartoitus: Kaikki alkaa aina kartoituksesta, oli meiltä pyydetty palvelu mikä tahansa. Kartoituksella selvitetään tarpeet, nykytilanne ja mahdollisuudet, joiden pohjalta suunnitellaan tai määritellään toimitus. Näin toimimme aina oikean tiedon perusteella.

  2. Suunnittelu ja määritys: Kartoituksen perusteella tehdään suunnitelma ja kokonaisuuden määritys. Tällä vaiheella varmistamme sen, että palvelumme ottaa kaikki tarvittavat asiat huomioon.

  3. Tarjous: Kerromme aina etukäteen mitä palvelumme maksavat. Tarjoamme työmme kiinteällä yhdellä hinnalla helpottaaksemme kaikkien osapuolten elämää: voimme olla kaikki yhtä mieltä laskusta jo ennen toteutusta.

  4. Toteutus: Toteutamme kaikki työmme viimeistellysti loppuun asti. Näemme vaivaa siihen, että lopputulos olisi miellyttävä silmille ja mielelle. Emme tingi laadusta.

  5. Isännöinti: Palvelemme mielellään toteutuksen jälkeenkin. Haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden keskittyä omaan työhönsä murehtimatta koskaan neuvottelutilojensa, AV-laitteidensa ja kokouskalusteidensa toimivuudesta.

Presson Oy - palvelut

Pressonin suurena missiona on muuttaa toimimattomuutta ja turhautumista neuvottelutiloissa mahdollisuudeksi innostua ja inspiroitua. Kun halutaan vaikuttaa asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin, ympäristön on tuettava myönteisesti tapaamista. Presson tekee muutosta!