eng lippu fi

Menu

AV-suunnittelu

Presson Oy suunnittelee ja toteuttaa tyylikkäitä ja toimivia neuvottelutiloja, joita kaikki osaavat käyttää.


Suunnitteluprosessin olennainen tehtävä on ymmärtää syvällisesti asiakkaan käyttötarkoitus ja tavoite. Toisena asiana on käyttökokemuksen vakiointi eli tilojen käytettävyyden yhdenmukaistaminen. Lopputuloksen tulee tukea positiivisesti työntekijöiden työskentelyä neuvottelutiloissa. Positiivinen neuvottelutilaympäristö syntyy helppokäyttöisillä, varmatoimisilla ja tarpeisiin sopivilla teknisillä ratkaisuilla.


Pressonin lähtökohtana AV-suunnitteluissa ja -toteutuksissa on lähestyä asiaa aina asiakkaan näkökulmasta. Neuvottelutilojen käytettävyyden vakioinnin ansiosta käyttäjät omaksuvat uudet neuvottelutilat ja heti alusta lähtien muodostuu positiivinen käyttökokemus. Suunnittelussa otetaan myös huomioon laajennettavuus, takuu, huolto ja ylläpito koko järjestelmän elinkaaren ajaksi.


Suunnittelun valmistuttua asiakkaalla on tiedossa ja käytössään:

  • Tilojen toiminnallisuus ja käytettävyys
  • Selkeä kuva, kuinka tilat toimivat
  • Huonekortti
  • Kiinteähintainen tarjous toteutuksesta
  • Huolto- ja ylläpitopalvelun kuvaus ja tarjous
  • Yksi kumppani, joka vastaa kokonaisuudesta suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon


Suunnittelun toteutus

AV-suunnittelu jakaantuu kolmeen osaan:

  1. Esisuunnittelu (tarpeiden kartoitus, tila- ja laitemääritykset sekä budjetointi)
  2. Lopullinen AV-suunnittelu (lopulliset laitevalinnat, toteutussuunnitelma, kaapelointikuvat, projektin aikataulutus, kokonaisuuden elinkaari, huolto ja ylläpito)
  3. Projektinaikainen avustava suunnittelu muiden toimijoiden ja suunnittelijoiden kanssa (sähkö-, sisutus-, kalustesuunnittelijat yms.) sekä AV-projektinjohto

 
Olemme toteuttaneet AV-suunnittelun useampaan toimitilahankkeeseen: mm. DNA Talo, Paulig Paahtimo, Helen Sähköverkko, Ravintola Bronda.
Kysy meiltä lisää. Palvelemme mielellämme.