eng lippu fi

Menu

Asennus ja ohjelmointi

AV-asennukset

Tarjoamme kaikki asennukset avaimet käteen -periaatteella ja viimeisteltynä.
Avaimet käteen -toimitukseen kuuluvat mm. AV-kaapeloinnit, näyttöjen, projektoreiden sekä äänentoistolaitteiden asennukset, konfiguroinnit, säädöt ja viimeistely.

Kaikki asennukset ovat Pressonin oman henkilökunnan tekemiä, joten takaamme työn laadun sekä viimeistelyn. Työntekijämme ovat alansa ammattilaisia. Asennukset tehdään aina loppuun saakka, ja kun Pressonin työ on tehty, ovat tilat käyttövalmiina ja priimakunnossa.
Toimitukseen kuuluu veloitukseton käytönopastus sekä pikaopas.

Teemme töitä yli 1600 neuvottelutilan kokemuksella.

 

Ohjelmointi

Enää et tarvitse kaukosäädinlajitelmaa pöydille. Ohjelmoimme kaikki tilan laitteet toimimaan yhdessä ilman useaa eri kaukosäädintä. Käyttäjälle tulee helppo ja selkeälukuinen painikepaneeli tai kosketusnäyttö, jolla ohjataan tilaa. Ohjelmointiin voidaan liittää AV-laitteiden lisäksi myös muutakin tekniikkaa, esimerkiksi valojen, verhojen ja ilmastoinnin ohjaus.

Ohjelmoinnista vastaavat Pressonin omat ohjelmoijat. Siksi saamme aina ohjelmoinnin valmiiksi varsinaisen asennuksen yhteydessä ja pystymme myös hienosäätämään järjestelmän käyttäytymistä paikan päällä.

Ohjelmointi tarvitsee aina ohjausprosessorin, joka ohjaa kaikkia muita tilan laitteita. Tähän tarkoitukseen käytämme Crestronin tuotteita.

 

Haluatko lisätietoa? Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.