eng lippu fi

Menu

Presson-kalusteet

Tuoteryhmien esittely 

Interface Move

      

Cabin

Esityskalusteet

Esityskalusteilla luot parhaat edellytykset onnistuneeseen palaveriin. 

Pressonin pöytäkaivot, luukut ja innovatiiviset kalusteet on suunniteltu viimeistelemään tilat tai pöydät siten, että liitäntäkaapelit ja sähköpisteet ovat käden ulottuvilla helposti ja käytön jälkeen paikoillaan siististi. Kalusteet ovat joko kiinteästi asennettavia tai liikuteltavia.

 

Näyttökalusteet

Pressonin näyttökalusteilla viimeistelet näyttötekniikan asennuksen kokoustilaan. Suunnittelussa on erityisesti huomioitu kaapeloinnin viimeistely ja kokoustilojen yhtenäinen konseptointi, vaikka tilojen ulkoinen viimeistely poikkeaisi paljonkin keskenään. Näyttö sijoitetaan kokoustiloissa esityssuuntaan ja ”paraatipaikalle”, johon katse kiinnittyy. Myös näyttävä näytön integroiminen kalusteisiin tekee aina vaikutuksen.

CoffeeRound

 

Dynamo station

Pöytäkalusteet

Pöytäkalusteet on suunniteltu monimuotoisiin kokoustiloihin, rennompiin kohtaamistiloihin tai muunneltaviin tiloihin ja avokonttoreihin. Tyylikkäisiin kalusteisiin kuuluu ainutlaatuinen Presson Interface –pöytäkaivo, jolloin se sisältää kaikki kokoustilan olennaiset liitäntäkaapelit ja sähköpistokkeet. Useat pöytäkalusteet toimivat hyvin parina Pressonin näyttökalusteiden kanssa.

 

Latauspisteet

Presson Latauspisteet palvelevat konttorin, asiakaspalvelun tai aulan lataustarvetta. Usein latauspiste nähdään huomaavaisuutena, kun mobiililaitteiden omat akut eivät jaksa mukana koko päivää täydellä teholla. Kalusteet on suunniteltu tiloihin, joissa käyttäjille halutaan tarjota mahdollisuus ladata laitteitaan ilman omia latauskaapeleita. Helppoa, tehokasta ja kaikkien ulottuvilla!

AudioCabin

   

Audio-kalusteet

Audio-kaluste piilottaa kaiuttimen näkyvistä esimerkiksi julkisista aulatiloista tai kokoustiloista silloin, kun tekniikkaa ei haluta pitää näkyvillä. Ratkaisun ansiosta ei enää ole ongelmia kiinteiden asennusten ja telineiden kiinnitysten kanssa. Kaiutin voidaan sijoittaa piiloon ja tuoda esiin vain napin painalluksella.

 

     
Presson Oy pidättää oikeuden muuttaa hintoja ja teknisiä tietoja ilman erillistä ilmoitusta.
Kaikki oikeudet pidätetään.