eng lippu fi

Menu

Referenssit

Tutustu jo valmistuneisiin projekteihimme.
Ota yhteyttä niin tehdään teillekin toimivat ja helppokäyttöiset neuvottelutilat.


Ota yhteyttä!

 

 

 

Rakennus

 

 

Lidl

Lidl Suomi Ky:n uudesta pääkonttorista löytyy noin kymmenkunta erilaista, hyvin varusteltua tilatyyppiä, joihin Presson teki tarvittavan AV-suunnittelun sekä toteutuksen avaimet käteen periaatteella.
"Projekti hoidettiin esimerkillisesti eikä budjettikaan ylittynyt, kuten näissä projekteissa usein on tapana” – Jukka Luhanko (CIO), Lidl Suomi Ky.

Lue lisää

 

 

 

 

 

 

Rakennus.2

 

 

Handelsbanken

Keväällä 2017 Presson sai olla toteuttamassa Handelsbankenin pääkonttorin uusiin tiloihin 30 neuvottelutilaa. Pressonin selkeät ja rohkeat kannanotot tekivät asiakkaaseen vaikutuksen ”Ei annettu tehdä huonoja valintoja” - summaa Kristiina Markelin Handelsbankenin henkilöstöjohtaja.

Lue lisää

 

 

 

 

 

Pelastusarmeija 2

 

 

Pelastusarmeija

Presson tarjosi auttavan kätensä, kun Pelastusarmeijan neuvottelutila Helsingissä uudistettiin. 
"Yhteistyö Pressonin kanssa toimi loistavasti. Meistä tämä on aivan upeaa", kiittelee Joona Junkkari.

Lue lisää

 

 

 

 

 

Paulig Kulma 8

 

 

Paulig Kulma

Paulig Kulmassa keskeinen asia on kahvi, johon suhtaudutaan ilolla ja intohimolla. Samalla tavalla, ilolla ja intohimolla, Presson suhtautuu neuvottelutiloihin ja ihmisten kohtaamisiin.

Lue lisää

 

 

 

 

 

 

Presson ID portfolio

 

 

Kuntarahoitus

Kuntarahoituksen neuvottelutiloja on uusittu ja päivitetty vaiheittain vuosien 2015-2017 aikana. Lähtökohtana oli neuvottelutilojen käytön helppous, toimintavarmuus ja yhtenäinen käytettävyys.

Lue lisää

 

 

 

 

 

Moomin referenssi

 

 

Moomin Characters

Alkukesästä 2016 Presson Oy sai olla mukana toteuttamassa Moomin Characters Oy Ltd:n uusia kokous- ja edustustiloja, jotka sisältävät myös Moomin.com-työntekijöiden uudet työtilat.

Lue lisää

 

 

 

 

 

 

helen3

 

 

Helen sähköverkko Oy

Helen sähköverkko tykästyi Pressonin tapaan toteuttaa projekteja sekä siihen, että Presson tarjoaa toteutuksen avaimet käteen -periaatteella. "Olemme erittäin tyytyväisiä Pressonin toimintaan sekä asennusjälkeen", toteaa Jari Martikainen Helen Sähköverkko Oy:stä.

Lue lisää

 

 

 

 

 

Bronda referenssi

 

 

Ravintola Bronda

Presson oli toteuttamassa tätä upeaa ravintolaa äänentoiston, kuvan ja ohjauksen osalta. Näitä upeita toteutuksia kannattaa käydä ihastelemassa todella maukkaan ja suussa sulavan ruuan ja juoman merkeissä Ravintola Brondassa, Eteläesplanadi 20 Helsinki.

Lue lisää

 

 

 

 

 

Paulig referenssi

 

 

Paulig

Alkujaan toimitalohankkeen kokonaisuuteen kuului noin 20 hyvin erilaista AV-, kokous- ja esitystilaa, mutta sittemmin tilojen määrä on lisääntynyt reiluun kolmeenkymmeneen. Vuonna 2012-2013 tehtiin päivityskierros, jolloin uusittiin kaikkien kokoustilojen esitysratkaisut ja aulan videoseinä ajanmukaisiksi. Ainoa kokonaisuus, joka on säilynyt toiminnaltaan alkuperäisenä, on Pauligin museo.

Lue lisää

 

 

 

 

 

DNA referenssi

 

 

DNA Talo

Suunnittelun lähtökohtana oli luoda kustannustehokkaat, tyylikkäät sekä helppokäyttöiset ja myös tulevaisuudessakin toimivat neuvottelutilat. Pitkän ideointijakson seurauksena DNA:lle syntyi kokoustilojen VAKIO, jota on voitu monistaa useilla DNA:n toimipaikoilla aina Helsingistä Ouluun.

Lue lisää

 

 

 

 

 

Valio referenssi

 

 

Valio

"Tunnelmat ovat jossain määrin jopa innostuneet - on jouduttu sanomaan, että jäitä hattuun ja edetään nyt suunnitelman mukaan, eikä anneta mopon karata käsistä. Sellaistakin on ollut vähän ilmassa, kun toteutus on onnistunut, että pitäisi ottaa muuallakin nopeasti käyttöön", kertoo kiinteistöpäällikko Jussi Domin.

Lue lisää

 

 

 

 

 

 

Lindstrom referenssi

 

 

Lindström Invest

"Mielestäni parhaita kokemuksia on viedä joku uusi ihminen neukkariin ja katsoa, kuinka hän ottaa tietokoneensa esille kytkeäkseen sen laitteeseen, katselee ympärilleen ja toteaa, että täällähän ei ole esitystekniikkaa. Silloin voi itse vaivihkaa painaa nappulaa. Siitähän saa pienen joken." - Toimitusjohtaja Jouni Puhakka

Lue lisää