eng lippu fi

Menu

Ravintola Bronda

Helsingin ravintola-alan superkaksikon Tomi Björckin ja Matti Wikbergin viides ravintola, Bronda, on tuonut uuden sykkeen Eteläesplanadille.

Modernia brasserieruokaa tarjoava rento ja kaikille avoin ravintolakokonaisuus on ollut vimme vuosien kiinnostavin avaus Helsingissä.

 

» Video ravintola Brondan tekniikasta

» Toinen video ravintola Brondan tekniikasta

bronda3


Presson sai olla mukana toteuttamassa tätä upeaa ravintolaa äänentoiston, kuvan ja ohjauksen osalta. Suunnittelusta lähtien oli selvää että lopputuloksen pitää noudattaa Brondan tyylikästä ja laadukasta ilmettä. Suunnittelu aloitettiin kesällä 2013 ja varsinainen toteutus (asennukset ja säädöt) tehtiin 2014 helmi–maaliskuun taitteessa. ”Toteutuksen onnistumisesta, viimeistelystä ja käytettävyydestä voikin olla erittäin ylpeä” , toteaa projektia Pressonilla vetänyt Rami Ruotsala.


Ravintolasta löytyy neljä erillistä kabinettia, jotka voidaan jakaa itsenäisiksi tiloiksi tai pitää avattuna yhtenä suurena tilana. Kabinetit ovatkin asiakkaiden vuokrattavissa esim. liikelounaisiin ja koulutuksiin. Varustelu kabineteissa on moderni niin kuvan, ohjauksen kuin äänentoistonkin osalta.


Kabineteissa on Pressonin Cabin55-näyttökalusteet integroituna asiakkaan valmistuttamiin kalusteisiin, joissa on mm. marmorista valmistetut pöytäkannet. Suuret 55” näytöt nousevat huomaamattomasti esiin tarvittaessa ja ovat muuten piilossa kalusteen sisällä.

Äänen, kuvan ja ohjauksen ytimenä toimii Crestronin ohjausprosessori, jolla ohjataan kaikkea AV-tekniikkaa sekä knx-väylän kautta valaistusta. Henkilökunta hallitsee kokonaisuutta iPadilla. Jokaista kabinettia voidaan ohjata myös painikkeellisilla ohjauspaneeleilla, joita myös asiakkaat voivat itse käyttää.

Ravintolan äänentoisto on toteutettu kokonaan Genelec-aktiivikaiuttimilla, joita ravintolassa on n. 40 kpl. Jotta huippukaiuttimista saadaan vaativissa olosuhteissa huippu soundi esille, on äänentoiston jakamista ja säätämistä varten valittu alansa parhaat Symetrix Radius DSP - mikserit.

Näitä upeita toteutuksia kannattaa käydä ihastelemassa todella maukkaan ja suussa sulavan ruuan ja juoman merkeissä Ravintola Brondassa, Eteläesplanadi 20 Helsinki.

All
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item