eng lippu fi

Menu

DNA

Presson toteutti kaikki 45 DNA Talon neuvottelutilaa.

dna7

Uusi DNA Talo valmistui kesällä 2012 Helsingin Metsälään. Pääkonttori on osa DNA:n uutta toimitilauudistusta, jonka tarkoituksena on luoda koko henkilöstölle inspiroiva, joustava ja monimuotoiseen työskentelyyn rohkaiseva työtila. Kaikkiaan uudessa talossa työskentelee yli 500 DNA:laista.
 
YIT:n rakentaman toimitilan arkkitehtina toimi Paula Jaatinen Parviainen Arkkitehdit Oy:stä ja sisustuksesta vastasi dSign Vertti Kivi & Co experience. Presson puolestaan on toiminut kohteessa AV-suunnittelijana sekä neuvottelutilojen AV-järjestelmien toteuttajana.
 
Suunnittelun lähtökohtana oli luoda kustannustehokkaat, tyylikkäät sekä helppokäyttöiset ja myös tulevaisuudessakin toimivat neuvottelutilat. Tilojen käyttötarpeet kartoitettiin erittäin tarkasti ja näistä käytiin useita palavereita eri käyttäjien kanssa. Ideapalaverien tarkoituksena oli antaa mahdollisimman monelle mahdollisuus vaikuttaa ideoinnin kautta hyvään lopputulokseen. Pitkän ideointijakson seurauksena DNA:lle syntyi kokoustilojen VAKIO, jota on voitu monistaa useilla DNA:n toimipaikoilla aina Helsingistä Ouluun. Ennen Helsingin DNA Talon valmistumista Presson toteutti VAKIOn mukaisia neuvottelutiloja DNA:lle kahteen toimipaikkaan, jotta asiakas ehti koekäyttää ja kerätä käyttäjien kokemuksia uudesta konseptista. Onnistuneiden ratkaisujen perusteella oli helppo siirtyä suunnittelusta toteutukseen.

DNA:lle toteutettiin eri tyyppisiä neuvottelutiloja hiljaisista huoneista, joissa voi 2-3 hlöä pitää palaveria, aina 157 hengen auditorioon. Koska DNA:n koko henkilökunta ei mahdu yhdellä kertaa auditorioon, saadaan kuva ja ääni näkymään ja kuulumaan myös rakennuksen toisella puolella olevaan ruokalaan. Näin koko henkilökunta saadaan osalliseksi tilaisuuteen samaan aikaan.
 
Neuvottelutilojen lisäksi DNA:lle toteutettiin kaikki Suomen toimipisteet kattava INFO-järjestelmä.

All
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item