eng lippu fi

Menu

Handelsbanken

Rakennus


Keväällä 2017 Presson sai olla toteuttamassa Handelsbankenin pääkonttorin uusiin tiloihin 30 neuvottelutilaa.

Presson valikoitui kumppaniksi projektiin omalla rehdillä osaamisellaan. Asiakas sai kaiken suunnittelusta asennukseen samasta paikasta. Myös Pressonin selkeät ja rohkeat kannanotot tekivät asiakkaaseen vaikutuksen. ” Ei annettu tehdä huonoja valintoja”  - summaa Kristiina Markelin Handelsbankenin henkilöstöjohtaja.

Lähtökohtana oli tilojen varma toimivuus ja helppo käytettävyys.
Tilojen käytettävyys haluttiin yhdenmukaiseksi tilasta toiseen. Tämä toteutui Presson esityskalusteiden avulla. Projektissa hyödynnettiin myös Handelsbankenin olemassa olevia näyttöjä sekä videoneuvottelulaitteita.

Projekti toteutui hyvin ja aikataulussa. Asiakas oli tyytyväinen Pressonin työntekijöihin, jotka olivat asiantuntevia ja käyttäytyivät asiallisesti – ”kuten yhteistyökumppaneiltamme odotamme” - kehuu Kristiina Markelin.Kristiina Markelin

Kuuden kuukauden käytön jälkeen asiakas oli tyytyväinen tiloihin ja niiden käytettävyyteen. ”Pientä haastetta on ollut rikkoutuneiden kaapeleiden kanssa ja näyttöjen käynnistykseen liittyvien ongelmatilanteiden kanssa, mutta kaikissa näissä asioissa on edistytty” - summaa Kristiina.

Pienistä ongelmatilanteista huolimatta Presson olisi edelleen asiakkaan valinta toimittajaksi, jos sama pitäisi tehdä alusta asti uudestaan.

”Olemme tyytyväisiä Pressonilta saamaamme palveluun ja suosittelisin ja olen suositellutkin heitä muille yrityksille” – Kristiina Markelin.

 

 

All
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item