eng lippu fi

Menu

Helen Sähköverkko Oy

Presson Oy ja Helen Sähköverkko Oy:n yhteistyöprojekti lähti liikkeelle vuoden 2014 loppupuolella, kun Jari Martikainen otti yhteyttä Pressonin myyntiin ja kertoi yhtiön uuteen toimitilaan liittyvästä AV-toiminnallisuuden tarjouskilpailusta.

evoko alkupPresson teki oman ehdotuksensa tarjouksesta ja toteutustavoista, joita matkanvarrella muokattiin. Keväällä 2015 Jari Martikainen ilmoitti, että kaikista hyvistä ehdotuksista Helen Sähköverkko valitsi yhteistyöpartnerikseen Pressonin. Asiakas oli tykästynyt juuri Pressonin tapaan toteuttaa projekteja sekä siihen, että Presson tarjoaa toteutuksen avaimet käteen -periaatteella. Tähän kuuluu tarvittava AV-suunnittelu, toteutus, ylläpito ja huoltopalvelu laitteiden elinkaaren ajaksi. Näin asiakas voi keskittyä neuvottelutilojen käyttöön ilman turhia huolia.

Helen Sähköverkon jokaiseen neuvottelutilaan asennettiin EVOKO Room Manager -ovensuunäyttö.

Tilojen näyttölaitteina toimivat Samsung-ammattinäytöt ja Panasonicin LED-projektorit projektoritiloissa. Valvomoympäristö rakennettiin kymmenellä 65” näytöillä, jotka ovat käytössä 24/7, sekä Crestronin kuvamuuntimilla ja lähettimillä.

jari martikainenAsennusaikataulut oli sovittu hyvissä ajoin ja asennukset hoidettiin aikataulussa niin, että kun asiakas muutti uusiin tiloihin, oli Pressonin puolelta kaikki valmiina ja toiminnassa.

"Olemmekin erittäin tyytyväisiä Pressonin toimintaan sekä asennusjälkeen", toteaa Jari Martikainen Helen Sähköverkko Oy:stä.

Helen Sähköverkko Oy vastaa sähkönsiirrosta ja -jakelusta 375 000 asiakkaalle Helsingin alueella.

All
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item