eng lippu fi

Menu

Paulig

Presson Oy vastasi Vuosaareen valmistuneen Oy Gustav Paulig Ab:n uuden Paahtimon lopullisesta AV-suunnittelusta ja toteutuksesta 2008-2009.

Toimitalon AV-ympäristö uusittiin ja ajanmukaistettiin 2012-2013.

Paulig aula4Alkujaan toimitalohankeen kokonaisuuteen kuului noin 20 hyvin erilaista AV-, kokous- ja esitystilaa, mutta sittemmin tilojen määrä on lisääntynyt reiluun kolmeenkymmeneen.

Pauligin aulassa on asennettuna 10 m leveä videoseinä, joka on toteutettu 55” ohutreunaisilla näytöillä. Lopputuloksena syntyi näyttävä ja viimeistelty kokonaisuus joka ei jää keneltäkään huomaamatta.

Paahtimon koulutuskeittiössä, Paulig Instituutissa, on käytössä AV-järjestelmä joka sisältää neljä PTZ-kameraa, projektorin, mikrofoni- ja äänentoistoratkaisun sekä kaksi apunäyttöä kouluttajien työtä helpottamaan sekä tallentamista varten. Tallentaminen on toteutettu Crestronin HD-Capture Pro –laitteistolla. Tekniikan ohjaukseen paikallisesti on kaksi langatonta touch-paneelia ja lisäksi varmuuden vuoksi kaapelin päässä oleva painikkeellinen ohjauspaneeli.

Auditoriotilassa esityspintana on 8 m leveä valkokangas, johon projisoituna kolmella projektorilla tuotetaan yksi yhtenäinen kuva. Projektorit on asennettu hissimekanismilla varustettuihin telineisiin.


Pauligin museoon rakennettiin kokonaisuutta tukeva AV-järjestelmä. Kuuden projektorin järjestelmässä on eri esitysten luona kohdennettu paikallinen äänentoisto.


Koko Pauligin AV-järjestelmä on ohjattavissa etähallittavalla AV-reitittimellä ja ajastettavalla AV-ylläpitojärjestelmällä.


Kaikki kokoustilat on varusteltu Presson Interface -pöytäkaivoilla. Mukana on kiinteästi pöytään asennettavia ja liikuteltavia malleja, joiden keskeinen tarkoitus on tehdä neuvottelutiloista tyylikkäitä ja käyttäjäystävällisiä. Johdot ja erilaiset kaukosäätimet haluttiin pois pöydiltä ja lattioilta keskittämällä esitys- ja liitäntäkaapelit sekä ohjauspaneelit pöytäluukkujen alle pöytäkaivoihin. Muutos otettiin vastaan erittäin positiivisena.

Vuonna 2012-2013 tehtiin päivityskierros, jolloin uusittiin kaikkien kokoustilojen esitysratkaisut ja aulan videoseinä ajanmukaisiksi. Ainoa kokonaisuus, joka on säilynyt toiminnaltaan alkuperäisenä, on Pauligin museo.

All
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item