eng lippu fi

Menu

Pressonin oma nimikkotila Pasilassa


Haaga Helia 2
Pressonin nimikkotila Haaga-Helian kampuksella

Haaga-Helian Pasilan kampukselta löytyy nyt Pressonin varustama neuvotteluhuone. Presson ja Haaga-Helia aloittivat partneriyhteistyön kesällä 2016 ja oma nimikkotila on yksi esimerkki sopimuksen yhteistyömuodoista.

Neuvotteluhuone on toteutettu Pressonin ammattitaidolla ja innovatiivisilla kalusteilla.

Halusimme luoda pienestä tilasta helppokäyttöisen ja toimivan, joten valitsimme pöytäkalusteeksi pyöreän Presson Coffee Table:n joka kustomoitiin tilaan sopivaksi. Pöytäkalusteen sisällä on käyttäjäystävällinen Presson Interface pöytäkaivo, jonka ansiosta pöydältä ei löydy sotkuista kaapelimerta vaan kaapelit ovat siististi paikoillaan pöytäluukun alla valmiina käyttöä varten.

Näyttökalusteena on Presson Cabin48:n johon on asennettu ammattinäyttö. Näyttökaluste pitää sisällään hissimekanismin, jonka avulla näyttö saadaan näkyviin tai pois näkyvistä vain napin painalluksella.

- Dont let technology ruin YOUR design -

Pienikin tila on mahdollista varustaa kaikella neuvottelutilaan vaadittavalla tekniikalla ilman, että tila olisi ahdas tai sotkuinen. Pressonin ammattitaidolla omasta nimikkotilasta tuli käytännöllinen, yhtenäinen ja siisti.